Trimsalon Trim & Relax

 
Trimsalon Trim & Relax
 
Website Trimsalon https://www.trimrelax.nl  hier vindt u alle informatie over de trimsalon.
 
Trimsalon Trim & Relax werkt alleen op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u mailen naar mailto:info@trimrelax.nl , bellen of een app sturen naar 06 - 22 37 95 81.
 
Adres trimsalon: Wuiver 51  1715 EC  Spanbroek
     
Ik werk in mijn trimsalon met de olie van Young Living (stress away en lavender) in een diffuser, zodat uw hond zich kan ontspannen en zich relaxed voelt. Ik was de honden o.a. met een speciale hondenshampoo van Young Living. Deze is 100% natuurlijk en goed voor de huid en vacht van uw hond. Zeker als uw hond schilfers en/of jeuk heeft. Daarnaast werk ik ook met de shampoo en conditioner van Care by Nath (vegan)
Ook de (belangrijke) voetzolen vergeet ik niet. De voetzolen worden ingesmeerd met de heerlijk ruikende en verzorgende Ointmentzalf van Young Living.
 
De olie, shampoo en de Ointmentzalf van Young Living kunt u bij mij bestellen. 
Ook shampoo en conditioner van Care by Nath kunt u bij mij kopen in kleine flacons voor thuisgebruik.
Voor in de auto is er een USB stick waar olie ingedaan kan worden, zodat ook tijdens de autorit uzelf en uw hond heerlijk relaxed aankomen bij de trimsalon!